Stuglivet

Det händer saker i lilla huset

Det händer saker i vårt lilla hus.

Skepp oh hoj pirater. Det ekar tomt här. Otroligt tomt. Jag hittar inte riktigt tillbaka till ett bra flow med kontinuerlig uppdatering, men livet rullar på som bara fan kan jag säga. Det är både lugnt och livet prövar oss ordentligt stundtals.  Men vi lever på kan man säga haha.

De senaste veckorna har det varit fullt ös. Det har ju hunnit vara midsommar och den var lugn som fan. Vi har nästan laserat hela stugan, det är längst upp mot taket som behöver laseras dit vi inte har nått och sen baksidan och en kortsida till sen är hela stugan laserad. Jag fick även ett ryck så vi köpt vit färg och jag målade om in och utsida på våran blå dörr så den är numera vit och sen började jag att måla vitt runt fönster och knutar på stugan. Det blev ett sånt jävla lyft.

Sjömannen har byggt en ny odlingsstege som blev supersnygg, jag har införskaffat 8 nya dahlia plantor som jag inte kunde låta bli att inte köpa på marketplace när det var så jävla billigt. Vi har flyttat de små rosorna från blomsterlådorna på terrassen till den nya som sjömannen byggde och så införskaffade vi Sommarrudbeckia till de på terrassen.  Vi har dessutom ändrat om lite i köket här i stugan och det blev så mycket bättre än tidigare.

I helgen var jag även ledig och då var det loppisrundor med diverse fynd. Vi hittade en asagammal konservöppnare som vi letat efter, jag hittade en svinsnygg mortel i mässing, en kaffekvarn och så hittade vi ljusstakar. Vi har börjat gilla och förstå det här med att gå på loppis , för man kan verkligen fynda till nästan inget alls. Magiskt.

Jag har föresten efter 1 år äntligen skaffat nya snygga örhängen och inte har de örhängen som man fick när man tog hål. Så nu ser det inte ut som att smyckena håller på trilla ur öronen haha.  För övrigt så vill jag tipsa om Susannafalken som har riktigt snygga smycken!

Nu blir det dricka mitt kaffe innan jag ska göra mig klar och köra hem till lägenheten, kolla växterna och sen köra kvällspass 2 av 3.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta Gabrielsson 5 juli, 2023 at 13:07

  Loppis är så kul! Här på vår ort har det börjat ordnas loppis kvartersvis eller områdesvis under våren och sommaren, och man hittar alltid nåt fynd. Har köpt krukor till balkongen på det viset, och flera leksaker (måste ju investera i leksaker när man blivit mormor). Vi köper det mesta som vi behöver eller vill ha antingen på loppis eller på secondhand, känns så bra att inte gynna nyaproducerat som tär på jordens resurser. Ha en fortsatt fin sommar!

  • Reply tommytott 14 juli, 2023 at 18:17

   Jag har en hatkärlek till loppis. Men börjar gilla det mer och mer.
   Främst för att det är där jag inser att jag kan fynda inredning till stugan som vi letar efter. Och nu efter ett par magiska fynd till inget alls så börjar jag älska det. Försöker numera hitta all inredning via loppis till stugan, både för att köpa som det är men även för att köpa billigt, återbruk och för att göra om och restaurera till det vi vill ha det! 🙂

   Ha en fortsatt fin sommar och tack för att du är en fantastisk följare som kommenterar och hänger kvar även fast jag är den sämsta influencern .. någonsin uppdateringsmässigt!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.