Stuglivet

En god jävla kaffe

En god jävla kaffe.

Hej onsdag och hej bloggen.  I dag var jag trött när jag vaknade där vid 7.30. Jag förstår inte varför jag 2 nätter i rad har sovit så jävla lätt och vaknat i panik ett par gånger, varför vet jag inte, men sen somnade jag om och vaknar upp och är så trött men kan fan inte somna om.  Vi kliver upp, gör morgon och sjömannen säger bestämt: I dag är det du som gör kaffet, för jag har gjort kaffet 2 mornar i rad. Jaja. I hear you! 

Såklart , han visste att bönorna var slut. Men inte mig emot, för det är något speciellt att hälla upp bönorna i kaffekvarnen och känna doften av nymalda kaffebönor och sen att sjömannen säger, satan vad gott kaffet blev i dag och jag instämmer.  Magiskt att dricka en god jävla kaffe på terrassen och så få finbesök av kamphundens 3 pojkvänner och husse Krille som vi bjöd på kaffe i dag.

Dagens planer är : Inga alls förutom en cykelrunda. Vi ska kanske cykla till Torup, bokskogen och möta Lizette, Mattias och Thea. Min lillebror är även nere med familjen på besök så innan dom drar vidare i landet i morgon.  Ja som ni ser så planeras inte dagarna för fullt, utan vi tar dagarna som dom kommer.

Nu borsta tänderna och fixa till sig lite för dagen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.