Stuglivet

Det var länge sen

Tillbaka både i stugan och i bloggen.

Jag tittar in här och inser att det har gått över 2 månader sedan jag uppdaterade senast. Herregud , vart har tiden tagit vägen och vad har hänt den senaste tiden? Så mycket.

Jag kom till en punkt det där blev alldeles för mycket för min kropp, att ständigt vara närvarande och svara allt och alla, att blogga varje dag och lägga ner mer fokus på jobb än vad kroppen orkade så kände jag bara att jag måste stanna upp, ta semester och låta både kroppen från mitt vanliga jobb och mina sociala medier vila, vilket jag har gjort. Jag har dessutom släppt det där att alltid svara alla meddelande på messenger och blivit bättre på att när jag går från jobb så behöver jag inte nåbar hela tiden.

Men nu känner jag att jag ska smått kicka i gång skrivandet igen, för jag har saknat det så fruktansvärt , speciellt den senaste veckan.  Vad har annars hänt  i livet ?

Vi har flyttat ut till stugan på heltid och säsongen är i gång.  Vi har i dag fått upp poolen,  vi har röjt och rensat i trädgården och rabatterna är galet fina, det har tillkommit ett gäng med rosenbuskar och drömmen om en trädgård med mänger av rosor börjar bli nåbart.  Jag är färdig vaccinerad och blev så jävla sjukt av andra dosen, herrejävlar vad dålig jag har varit och lördag morgon vaknade jag upp utan varken huvudvärk, illamående och värken var normal och inte en värk där jag önskar någon kunde komma och hjälpa mig att dö haha!  Så lördag och söndag har spenderats ute hela dagarna i trädgården och pillat, promenad och bara fixat i stugans trädgård. Vi börjar känna oss så nöjda.

Så jag ville mest bara titta in och säga att jag lever, mår bra och tänker försöka kicka i gång bloggen igen. Jag har saknat skrivandet och er.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.