Stuglivet

Magisk fredag morgon

En magisk fredag morgon.

Hej fredag och hej värmande morgonsol. Det är helt jävla magiskt att kliva upp, mötas av en värmande sol och numera även gå direkt ut på trädäcket med en latte i handen och med känslan att , its friday and your a homo och .. jag ska jobba helg. Ja bara här kände jag att, jag går och lägger mig igen, men sen inser jag att jag jobbar med dom bästa, så jag vill vråla ut att det är fredag igen och att du är homo. För det är ju jag och det är ju helt jävla magiskt, inte enligt alla men sån är ju jag? Magisk och homo .. haha!

Sjömannen börjar morgon med att gapa att jag ska passa mig. Jag förstår inte detta, jag är ju helt vanlig och att han kliver upp i boxershorts och är inbjudande, jag kan inte rå för att jag måste känna lite på honom.

Nu har Biffen och grabbarna varit och hälsat på när dom gick förbi på morgonrundan. Biffen har både jag och sjömannen förälskat oss i och vill sno. Men sno hundar bara sådär kan man ju inte göra, men jag som sagt att jag inte ska ha fler chihuahua, kan inte låta bli att känna att , det hade varit mysigt med en till haha! Mission att övertala sjömannen att en hund till, gör bögarnabus ännu mer komplett.

Nu .. en latte till känner jag!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.