Livsstil

Drygt 70 flyttlådor senare

DSC_5343 (kopia)Lycklig stjärtis – magen ska väl för fan snart försvinna?

Åhh ni anar inte hur jävla glad jag är. Först vill jag börja med att tacka min älskade lillasyster som på sin lediga dag valde att hjälpa mig att hämta några lådor, som slutade i att med det vi hämtade i fredags så är alla mina och sjömannens flyttlådor i lägenheten .. ja cirkus 70 stycken är det. Tack älskade syster! 

Innan sjömannen drog på jobb när vi fick lägenheten bestämde vi att jag bara skulle hämta några lådor, försöka hitta de viktigaste lådorna och innehåll som jag behövde, typ till köket för att kunna bo i lägenheten. Men , jag har under dessa 14 dagarna i lägenheten tröttnat på de primitiva boendet och vill bara komma på plats, så i samråd med syrran efter att vi kört ett par rundor med lådor så körde vi all in efter matpaus och tog alla. Så i dag har vi hämtat drygt 45-55 lådor. Så nu är det bara möblerna kvar.

Lycklig men slut som artist. Just tagit en lång dusch. sittandes. Jag saknar badkar och hatar att stå i duschar. Så jag sitter och sjunger, njuter och bara är.  Resten av kvällen händer nog inte mycket, kanske att jag röjer lite i köket, får bort disken vi hade med oss från husvagnen så den hamnar i korgen igen. I morgon kommer dom visst och ska installera och sätta våran nya diskmaskin på plats. Lycka.

Det är många som undrar hur fan vi tänkte när vi valde att ta en lägenhet på 4:e våningen utan hiss. Vi sket totalt i hissen då vi tycker så bra om lägenheten och att den ska passa oss så mycket bättre. Billigare hyra och mer centralt. Men i efterhand och speciellt efter i dag hade en hiss varit önskvärd. Men under alla gånger vi sprang upp och ner i dag var det ända jag tänkte på var – helvete vilken påsättningsbar bubbel butt denna stjärtisen kommer få 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maggan 27 juli, 2015 at 21:39

  Bra jobbat! Här hemma börjar flyttlådorna nu staplas då dottern flyttar hemifrån om en månad. Hur mycket ryms det i några garderober och ett par skåp? Alla utrymmen på hennes rum måste helt tydligt vara större på insidan än utsidan…

  • Reply tommytott 28 juli, 2015 at 10:42

   Tack! Jag börjar fundera lite på vad fan vi har i allt? 70 lådor på 2 pers och 3 hundar. Nog för vi är prylbögar men det här är väl lite att ta i haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.