Livsstil

En ny vecka med nya utmaningar

Breakie

 

Godmorgon fina! 

Måndag och en ny fullspäckad vecka är kommen . Den där efterlängtade veckan är här och jag känner en glädje och beslutsamhet infinns sig denna morgon. Onsdag kommer sjömannen hem igen :).

Kamphundarna är rastade, Gizmo har skällt ut grannens oerhört fina chihuahua. Chanel gjorde mig stolt och gick fram och hälsade utan att morra och resa ragg. Prada skiter i vilket, dom har fått mat och Chanel vägrade äta i dag, tramsmajja!

Och jag har fått i mig frukost. Dricker i skrivandes stund en latten och lyssnar på fantastisk musik. I går kväll när ögonen gick i kors, lederna värkte och magen krånglade bestämde jag mig att nu får det vara nog.
Jag måste skärpa mig med kosten. Jag måste bli bättre på att försöka få i mig fler mål per dag, tänka på vad jag äter och hur jag lever. Just för magen, kroppen och hälsans skull. Så i dag börjar smått med frukosten ovan.

Nu ska jag dricka upp min latte och börja göra mig klar. Hämta upp syrran som ska hjälpa mig att få hit mer saker till lägenheten, målet är att försöka få hit så många lådor jag bara orkar och kan och eventuellt någon möbel om det går in i bilen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.