Krönika/åsikter/ tankar

Eget företag men utan kontorsplats

| Inlägget är i betalt samarbete med Hagalunds-kontorshotell.se

Kontorshotell men mycket innehåll.

År 2019 går mot sitt slut och det har varit ett händelserikt år och det kan nog många hålla med mig om.  Det är många som har börjat spåna och fundera på sina mål med sina företag för kommande år, alltså för 2020.  Bor du i Stockholm och söker ett nytt kontor så kan jag varmt rekommendera Kontorshotell Stockholm Eller är du ett företag som har expanderat och vuxit ur era lokaler som ni befinner i er nu, så finns det stora möjligheter till att hyra ett större rum på detta kontorshotellet.

Hagalunds-kontorshotell ligger i Solna, alltså bra anslutning att ta sig in till Storstockholm, men även till andra närliggande områden. Det finns 4 olika storlekar på rummen, mini, small, medium och large! Följande priser är; 2500kr/månad, 5400kr/månad, 7200kr/månad och 10500kr/månad och i detta ingår kaffe, färsk frukt, internet, konferensrum, scanner/skrivare/kopiator, mindre mötesrum, post och pakethantering och larmsystem och övervakning av vaktbolag. Skulle du behöva hyra en parkering också? Det är lätt, 1200kr/månad och du har en egen parkering – hur underbart? Skulle ditt företag växa eller minska så är det bara att du hyr ett större eller mindre rum.
Genom deras hemsida kan du boka konferens och mötesrum, och då är passen uppdelad på två – från 8:00-12:00 & 12:00-17:00. Det går även att boka en hel dag, du bokar bara upp båda passen, för och eftermiddag.

Är du intresserad av att läsa mer så kan du läsa mer på hemsidan eller är du osäker på i fall de rummen du hittat på hemsidan är av rätt storlek, så kan du alltid ringa till dom och få komma och kolla på de lokaler som du skulle vara intresserad av!  De finns för att hjälpa och försöker göra så att du ska få det så bra som möjligt om du väljer att ha ditt kontor hos dom.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.