Livsstil

2020 – Ett nytt år som vi välkomnar

2020 – Ett nytt år som ska bli ett magiskt år.

2020, det är helt sjukt att det är 2020 nu. Tänk er vad mycket denna kroppen har varit med om?  Jag minns när vi gick in i 2000-talet och vi stod där och sjöng, millenium två, duuuu är så på. Va fan hände där? Det är fan 20 år sedan haha. Jag börjar fan bli gammal.

Jag har varit off i bloggsfären och det är för att jag inte riktigt orkat med. Jag kände där ett tag att alla är så jävla perfekta och allt man gjorde var något som folk granskade, hade åsikter om och jag vet, att vara offentlig influencer världen är fan inte lätt , men inte fan ska det ge dig rätten att leka perfekt själv och påpeka allt. Så jag kände att , resten av 2019 får vara och bloggen får vara och så får jag se hur jag gör 2020.

Hur var nyår?

Jag var så jävla lycklig på nyårsafton. Lyckan att ha semester men bäst av allt var att jag fick fira tillsammans med sjömannen. Vi bjöds hem till vännerna Alexandra och Anders med flera vänner, vi bestämde att alla som kommer gör 2 rätter tapas var och så kör vi där i från. Vi åt gott, drack gott och skrattade hysteriskt. Inget dömande, inga åsikter och  det var så mycket kärlek. Vi skålade in 12 slaget och sa hej då till 2019 med Moet Rosé i glasen. En magisk kväll och konstaterade att autobahn är röven på en bög haha!

2019 var ett år som jag med glädje lägger bakom mig. Visst finns det höjdpunkter och guldkorn under 2019 och guldkornen är fantastiska vänner,  jag kom tillbaka och började jobba på Bup Akut och vi köpte vårat lilla paradis, stugan och fick världens bästa grannar på köpet.  Men överlag var 2019 ett år som inte alls var särskilt bra för mig. Jag tog för mycket skit, jag ställde upp alldeles för mycket för andra och höll på gå in i väggen och jag sa sällan i från och prioriterade inte min hälsa. Vilket märktes i måendet. Det var i slutet på 2019 som jag tog tag i det och måendet vände snabbt.

Har jag något nyårslöfte?

Jag är en person som inte ger något speciellt nyårslöfte för jag vet ju att det är ju bara ett jävla hitte på och man håller det sällan. Men jag har lovat mig själv att jag ska prioritera mig själv mer, träningen kickade jag i gång i mitten på december och den flyter på bra och jag känner mig piggare.  Jag ska som sagt prioritera mig och sjömannen mer och inte ta lika mycket skit, detta året ska de negativa människorna i livet ut och livet ska kantas av kärlek, skratt och framgång.

Bloggen ska kickas i gång på riktigt igen. Like the good old days. Att inte våga vara mig själv och skriva som jag är i vardagen är något jag tappade i skymundan att allt ska vara så perfekt, så fint och så jävla klyschigt så jag kräks. Oj vad jag kräks. Nu jävlar ska det ordbjasas , jag ska uppröra och beröra och de som inte gillar det – klicka då bort.

Så i dag fredag den 3:e Januari, det första inlägget i bloggen, sjömannens nyårsledighet är över och jag fortsätter de lediga dagarna ett par dagar till, på måndag kickar jag i gång jobbåret 2020. Det kommer bli ett magiskt år. Jag känner det på mig och jag ska göra allt för att det ska bli ett av de bästa åren, för mig, sjömannen, kamphunden och alla mina älskade vänner runt mig.

Skål och en redig jävla gumpkläm till er alla.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.