Krönika/åsikter/ tankar

Pool

| Inlägget är i samarbete med Poolgiganten.se

När man längtar till sommaren och poolen.

Vi är i mitten på december och julen väntar runt hörnet. Det pyntas, det planeras och det fixas inför kommande högtid. Jag och sjömannen där emot sitter ofta och pratar om att nu är det “bara” 4 månader kvar tills säsongen för stugan drar i gång igen och vi får flytta ut dit och om kanske 5 månader så kan vi montera våran pool som vi köpte i somras. Som vi längtar.

Jag kommer ofta på mig själv att jag sitter och googlar, kollar och drömmer mig bort av att kolla på diverse olika pooler. Vi får ju inte ha någon nedgrävd pool vid våran stuga, då det tyvärr inte är tillåtet att vi gräver ner, men för det betyder det just inte att jag kan drömma mig bort att vi en dag kanske får ha en nedgrävd pool och då känner jag spontant att jag skulle vilja ha en pool från poolgiganten.

Poolgiganten har 30 års erfarenhet av pooler och kan detta med att sälja och bygga pooler och dess komponenter som behövs för att du eller kanske även jag en dag ska bli nöjd som kund och få hjälp och råd att välja den pool, storlek och längd och även format på poolen.  Hos poolgiganten kan du välja pooler som är 1.5 meter djup och längd och bredd finns allt från 3-5 meter bred och ändå upp till 10 meter lång.

Det jag oxå gillar är att jag som kund kan ta kontakt med dom via nätet, kolla på deras utbud men känner jag att jag även vill ha kontakt med dom öga mot öga så kan jag besöka någon av deras butik antingen i Göteborg eller Stockholm, och det kan ju tyckas vara konstigt att jag som bor i Malmö rekommenderar detta företag och funderar på detta företag när och om vi får ha nedgrävd pool, men för mig är det ingen konstigthet alls.  Jag gillar deras utbud, att de har mångårig erfarenhet och att de har stor variation på storlekarna på poolerna, så de ska passa oss som familj och vårat önskemål.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.