Stuglivet

En efterlängtad helg

En efterlängtad helg.

Lördagen började vi med 2 mil på cykel, kaffe och slappa i stugan typ hela dagen. Jag har längtar så mycket efter denna helgen så ni anar inte, för detta året har verkligen inte varit detsamma som det brukar vara. En pandemi drar in och vänner som bor långt i från som man träffar flera gånger per år , gör att man inte ses alls. Men nu äntligen hände det.

Jag har längtat så efter denna helgen, att få träffa min allra bästa vän, Ewa, Peter och barnen gör att man fylls med energi. Jag är så glad att dom bokade in sig på hotell denna helgen i Malmö så vi äntligen får träffas och jag är så glad för deras skull att dom ska hämta hem en ny familjemedlem på måndag, Doris , hon kommer få det så bra.

Ikväll kom dom ut till stugan, kamphunden fick ben och en keps ( som hon hatar haha ). Vi drack vin, snackade skit, skrattade och tog den obligatoriska fotot med underbara Linnea och Alice. I morgon har vi planerat in att ses igen när dom ändå är här och då får vi se om det blir utflykt till Smygehuk eller Ystad eller vad det nu blir, men vi ska i alla fall umgås och skapa nya minnen tillsammans och det ser jag så mycket fram emot.

De har nu åkt tillbaka till hotellet då dom varit uppe sedan 06 i morse, jag och sjömannen har tagit varit glas vin och bara njuter av tända ljus och lugnet och lyckan i kroppen. Snart hoppar vi nog i loppelådan och laddar upp för en ny dag och nya minnen. Livet .. livet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.