Livsstil

Kvällsjobb, stadsluft och nedräkning

Godmorgon torsdag! 

Jag har just kommit in från morgonrundan med kamphunden och den tog sin lilla tid , för fröken vägrade skita i dag så jag gav upp och när jag kommer in frågar sjömannen, men vart har ni varit ? Ja fröken vägrar ju skita så jag gav upp min vi har gått halva Malmö runt. Du får ta henne sen på bajsrunda.

Fixar i ordning mig, fixar en latte och sjömannen vrålar att han inte vill ha kaffe i dag. Jag blir helt stil, frågar honom vad som felar honom i dag och han säger bara, jag är inte sugen på kaffe i dag. Hur fan kan man inte vara sugen på kaffe på morgonen? En snus och en smarrig kopp kaffe är ju grunden för dagen, så min dag blir perfekt .. hoppas jag.

Jag är trött i kroppen i dag, intensiv idag på jobbet i går och sen beslutade sjömannen att vi skulle sova hemma i lägenheten och ge lägenheten lite kärlek vilket han har gjort medans jag jobbar. I dag sa han, du kan köra ut till stugan efter jobbet i dag för vi sover där ute i natt, för jag vill ut och cykla haha. Så jävla söt och ja jag är lite avundsjuk, jag vill oxå ut och cykla, men jobbet behöver mig ikväll så det blir ingen runda i dag.  Dessutom har vi nedräkning, för på lördag kommer nämligen våra älskade vänner, min bästa vän Ewa med familj ned och sover på hotell, så gissa om jag längtar!!

Nu , fortsätta dricka min latte, lägga iväg ett mail och se om jag kan få hjälp med mailen på mobilen. Jag får mailen in på mobilen, men jag kan inte svara på dom, så något galet är det.

Vad har ni för planer i dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.