Stuglivet

Fredags status

Det där gick ju bra med att i morgon är du ledig Totten och du kan sitta uppe längre och bara njuta av att du är i stugan med kamphunden, tända ljus och bara njuta av ledig kväll. Nepp, innan klockan 21 låg vi i sängen och zappade på fjärrkontrollen, scrollade i sociala medier och sen innan kl var 22.30 så sov denna stjärtisen. . Heja mig!

Fredags status.

Sovit: Jag har sovit som ett litet barn. Jag förstår inte detta hur det kommer sig att jag sover så mycket bättre här ute i stugan än vad jag gör hemma i lägenheten, kan det bero på att jag trivs mycket bättre här och att ett helt annat lugn infinner sig ?

Mår: Jag mår bra. Utvilad och glad.

Igår: Vattnade jag blommor ute och inne. Jag klippte även palettbladen som har stått ute hela sommaren, som jag ställde ut i våras som jag bara kände att jag orkar inte med er. Sprayade dom med kumulus då jag tror de drabbats av dvärgväxt och sprayas eftersom de är så jävla fina så jag ångrade mig och troligen kommer försöka ta in dom eller ta nya sticklingar till hösten och börja om. Jag plockade här i stugan, fixade med djuren och självklart beundrade hur jävla fina rosorna är som vi planterade. Ja , inte de vissna blommorna men de som fortfarande blommar för fullt haha.

I dag: Enligt väderlekarna skulle det vara drömväder i dag, med strålande sol och allt vad det innebär, men det ser ju inte ut som det när det är jämngrått. Men som vi vet så kan det ju ändras snabbt. Jag ska bara slappa här vid stugan, göra nödvändiga saker samt bara jag druckit upp mitt kaffe ska jag ge mig iväg och hämta några plåtburkar som sjömannen skrivit på i stug-gruppen som vi är med i, och dom vill han ha och självklart hämtar jag dom.

Kamphunden: Hon njuter för fullt av livet här i stugan. Hon verkar må bra, trött men hon är ju kommen till åren, men hon ser ut att ha det bra. Vilket gläder mig .. mycket!

Gör: Laddar upp för jobbhelg och räknar ner till söndag då sjömannen kommer hem igen. Oh .. tappa tvålen! Tappa tvålen söndag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.