Stuglivet

En flamingo har flyttat in

En flamingo har flyttat in.

Onsdag och vi har varit i stan och kollat till lägenheten och även hämtat sticklingar som kommit. Ett paket saknades så jag får köra till stan i morgon igen. När vi kommer hem så kör grannarna in framför oss och de har vänner som ska komma på besök. Vid 12 tiden bjuds vi på bubbel med sockervadd och så invaderar dom vår pool. Super härlig eftermiddag har det varit, vi har hängt ett helt gäng här i poolen, skrattat , druckit gott och verkligen njutit av att det är semester.

När dom kom in till oss första rundan så frågade dom när den nya invånaren flyttade in. Vi dog av skratt och eftersom vi haft full upp hela förmiddagen och inte varit här i stugan så har vi ju inte hittat den nya vännen. Grannarna hade köpt och ställt in den i går kväll när vi inte var hemma och de var så nervösa att vi skulle komma hem när dom ställde in den.

Tänk, vi funderade nämligen på att ställa in en hos dom men vi köpte ingen.  Men nu jävlar kommer det snart en rolig sak i deras trädgård haha!  Ikväll blir det grillat och gott inne hos grannarna, troligen kubb och eventuellt nattdopp i poolen hos oss haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.