Stuglivet

Äntligen är vi i gång igen

Semestrarna är äntligen över och vi är i gång igen.

Lillördag och dagens arbetspass är avklarat och vi har just kommit hem från att ha varit ute på en cykelrunda på 1 mil. Vi körde den kortare sträckan i dag just för att tiden räcker inte till i dag, men jag är glad att vi lyckades få ihop en mil på cykeln i alla fall, så jävla skönt att cykla även fast det var kämpigt i dag och när man cyklar och det är världens motvind och så ler man sitt mentalt störda leende och tänker, vi får vinden i sidan när vi svänger av vid nästa korsning .. .. Men skit ner dig säger vinden i skåne, för nog fan får man motvind i alla fall haha.

Det märks att semestrarna äntligen är över, för förfrågningarna trillar in från företag om samarbeten och det känns faktiskt riktigt gött att vara i gång med höstterminen för mina sociala medier, även fast jag inte vill inse att hösten börjar komma, jag vill ju ha en omgång till med högsommarvärmen som vi nyss hade, men det kan man väl kamma sig att man får? Så ja, det känns faktiskt riktigt nice att vara i gång med planeringarna med mina sociala kanaler.

Men nu , nu blir det att fixa köttbullar, hemmagjorda köttbullar blir det till middagen i dag, sen blir det en dusch för mig och fortsätta svara på mail och fixa med sociala medie jobb och ikväll ska även våra växter få sig en dusch av neem-olja. Växter är fantastiskt roligt intresse och jobbet med växterna för att förebygga ohyra som de så lätt drar på sig är mindre kul, speciellt inte när neem-oljan ger en klökningar av dess stank.  Men vad gör man inte för att intresset ska kvarstå? haha!

Är du ny här och uppskattar mig  och min blogg får du gärna:
Följa bloggensfacebooksida : Tommytott 
Följa mig på instagram: @tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mirre 27 augusti, 2020 at 22:55

  Cyckla är jätteskönt, instämmer, likaså raska powerwalks

  • Reply tommytott 29 augusti, 2020 at 18:52

   Håller verkligen med!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.