Stuglivet

En ny vecka, träningsvärk från helvetet och tvättar dag

När man knappt kan sätta sig på toaletten pga träningsvärk.

Hej måndag och hej ledig dag. Jag förlänger helgen och kör på en tredje dags ledighet, hur lyxigt är inte det? Men tror ni jag fick någon sovmorgon för det ? Nej nej, här vaknar vi upp efter en natt med skit dåligt med sömn. Både jag och sjömannen har sovit dåligt i natt. Jag vaknade vid 01.30 i natt och då låg sjömannen vaken och kollade på något med tatueringar på tv och kunde inte sova. Så vi höll sällskap, sjömannen drog i gång en film och sen sov han igen. Jag låg vaken en stund till innan jag somnade om och vaknade till vid 04 och sen slog jag upp ögonen för morgonen vid 06:45.

Dra ballen i gruset vilken träningsvärk jag har i kroppen.  Axlarna är ömma efter lördagens axel pass, benen gör ont, röven ska vi inte snacka om och i ryggslutet har jag träningsvärk från helvete  .. och så magen då efter både lördag och söndagens slakt med Sanna. Sannas motto – vi har en röv att bygga och pass har satt sina spår och ja det känns att man lever och när man har problem att sätta sig på toaletten och att försöka få på sig skor är fan nästan omöjligt, men jag ler och känner mig jävligt stolt över att jag kämpar på med värken och faktiskt tar mig iväg och tränar.  Kroppen mår så bra .. även om den ömmar.

Vi har haft en förmiddag hemma i lägenheten i dag. Hämtat dricksvatten, tagit en superlång varm dusch för där i lägenheten behöver man inte tänka på att varmvattnet i varmvattenberedaren tar slut och så har vi kört en tvättdag. Vi planerade detta förra veckan då vi såg att det skulle regna i dag. Men nu är vi hemma igen i stugan och njuter av en kaffe i våran nya kaffepress som vi köpte på Elgiganten.  Resten av dagen får vi se vad den har att erbjuda .. mer än njuta av att starta veckan med ledig dag tillsammans med sjömannen och kamphunden. Det är en grym start på veckan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.