Stuglivet

Glädje , fokus på pungen och nya sneakers

Nya sneakers.

Det har varit 2 helvetiska dagar och då menar jag mest på att jag har haft den sjukaste träningsvärken in my life i går. Jag kunde för fan knappt gå och inte nog med det så fick sig min högra pung-kula en liten hårdare “klapp” så kollegorna har varit oerhört fokuserad på  .. min pungs mående. Älskar hur de engagerar sig om mitt mående och älskar hur jävla rå vi är mot varandra.  Istället för att dom frågade hur jag mår så har det låtit så här i stället: Tottis, hur mår pungen? haha! Tack som fan, men jag mår bra och pungen , eller den högra kulan  .. ilar..  .. den är varken , röd , svullen eller har trillat av. Den ilar lite ibland men det lägger sig. Detta är fan kärlek!

Det är mycket glädje just nu, ja förutom att en av mina nyaste ormar tydligen inte mådde så bra eller någonsin mått bra och jag lyckades köpa ett sjukt djur igen så den trillade av pinnen. I dag skickade sjömannen sms om att det stank illa och att han var rädd att det låg en dö orm till. Jag tyckte han kunde kolla men han vägrade så jag fick kolla det när jag kom hem.

Annars så inhandlades ett par nya sneakers i måndags, för att jag behövde ett par. Ja jag behövde ett par nya sneakers. Man kan inte få för många sneakers och klämmer de sneakers man har på tån och det gör ont så är man fan värd att köpa ett par nya haha!  Den största glädjen är att jag inte är som en 90 åring i kroppen längre, fortsatt lite träningsvärk men i morgon efter jobbet kör jag veckans första träningspass då jag känner mig pigg på det och sen kör vi en dags ledighet från jobb på fredag innan helgens jobb kickar i gång.

Föresten, klockan 20 ikväll är min tävling på instagram slut. Nu ska vi ut och gå en runda efter att vi har tryckt i oss stekt fläsk och kokt blomkål. Sjömannen har inte kommit upp i sitt rörelsemål i dag och inte jag heller, så det är bara att dra på sig skorna och ge sig ut på en promenad innan vi ska ta och krypa ner i sängen och kolla lite tv. Ja inte riktigt ännu, men snart så .. Denna kroppen behöver ju sin skönhetssömn eftersom klockan ringer 05 i morgon och ett dagspass väntar.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.