Hem och Inredning

Ett dygn i husvagnen , Malmö festivalen och nytt till hemmet

Välkommen hem – ni är så efterlängtade.

I dag på morgonen packade vi ihop och körde hem till Malmö igen efter ett dygn i husvagnen. Vi känner inte samma glädje som vi har gjort tidigare år i husvagnen. Vi känner oss glada när vi kör ner till vagnen men sen när vi sovit där 1-2 nätter så känner vi , nej vi packar ihop och kör hem. Campingen är inte vad den varit,   och sen om det beror på att vi inte har tiden att vara där lika mycket som tidigare eller om det helt enkelt hör till att folk är snabba som fan på att gapa att vi aldrig är där nere och vad kan vi ha för oss eftersom vi aldrig är där nere.

Så vi körde hem  och så träffade vi upp min lillasyster och gick en runda på Malmö festivalen. Vi hade ställt in oss på att äta något gott men det var ju köer som inte var av denna värld, så vi traskade bara runt och tittade och kollade på folk innan vi avslutade med lite käk på en pizzeria och drog sedan till Eko-hallen och handlade lite nödvändigheter till hemmet och godis till kamphunden. Lämnade syrran och så körde vi hem.

Vi har under en längre tid, eller snarare sedan vi flyttade in i denna lägenheten sagt att vi ska ha egen tvättmaskin och torktumlare , grannarna är snabba som fan på att boka upp tiderna här och ikväll när sjömannen surfade runt hittade han både tvätt och torktumlare till nästan ingen pris alls, så gott som nytt och fräscha så var de våra. Vi tog bilarna och drog till Lomma och hämtade dom. Såklart passade inte vattenslangen i kranen men eftersom vi har en vän som är fd rörmokare så ordnade det sig och vi kör premiär tvätten. Perfekt då sjömannen behövde tvätta upp en tröja tills i morgon.

Glada som fan är vi, jag tog mig ett glas vin och så körde vi 2 rundor skipbo. En lugn och skön lördag här hemma i lägenheten. I morgon ska vi upp tidigt, möta syrran för att traska till centralen och möta upp våran stora syster Jojjo med man och barn, samt Kiddes släktingar, så 11 personer ska vi möta upp på Centralen och umgås med – Gud , det var flera år sedan vi träffades så det ser jag fram emot. Jag ska försöka lura med mig lillsyrran, Jojjo och sjömannen in i något spökgrejs på tivolit. Såg ett videoklipp av en vän på Facebook, så den vill jag testa oavsett hur tramsig den är haha!

Så i morgon blir det Malmö festivalen. Har jag någon läsare som är där på dagen någon gång från 10.30 och framåt och ser mig, ropa och kom gärna fram och säg hej och kramas.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.