Livsstil

Värkhelvete, söndag och kärlek från norr

Värkhelvetet.

I går kväll var andra gången på denna sommar som jag kände av fibromyalgihelvetet, på det där plågsamma sättet. Denna sommaren har varit fantastiskt mot min kropp och min värk och såklart, när semestern börjar kommer den normala svenska sommaren tillbaka. Visst, vi behöver regn men jag har mått så bra i kroppen och bara haft en normal smärtnivå, humöret har varit på topp och jag har kunnat göra saker utan att vara rädd att  – i morgon är jag döende. I går kväll så hade jag sån fruktansvärd värk i benen och fotlederna att jag fick ta en extra värktablett. I dag är det bättre, men satan vad jag inte saknat smärtan.

Söndag morgon och jag vaknade av mig själv vid 5 tiden första gången. Sen vaknade jag vid strax innan 7 och kunde inte somna om och här sitter jag nu i soffan, kamphunden är rastad, sjömannen har kört i gång tvätten i torktumlaren och  jag har gjort oss varsin latte.  Vi ska köra till Elgiganten när dom öppnar för att kolla på en ny slang till tvättmaskinen och så ska vi kolla på ett sånt där ställ som man ställer under tvättmaskinen så den kommer upp lite.

Vi ska duscha och fixa oss , för vid 12.30 ska vi vara på centralen och möta upp syrran, hennes man med barn och släktingar från Kiddes sida och så drar vi ner på festivalen. Vi skulle egentligen möta dom vid 10.30 men eftersom majoriteten av barnen som är med är i trotsåldern så kände dom att det var lite vatten över huvudet att försöka få trotsiga barn klara till vid 8-9 tiden haha. Jag förstår dem.  Så ändrade planer, vi är på festivalen från 12.30 och vet ej hur länge vi är där nere, men är någon av mina läsare där i dag och ser mig, kom fram och säg hej och kramas!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.