Livsstil

Ett hej, bakom kulisserna och en ny vecka

Levande ljus.

Jag tittar in för att säga hej . .hej .. jag saknar er, jag saknar skrivandet och jag saknar att beröra, uppröra och bara låta fingrarna smattra på tangentborden och jag vet att det kommer komma igen, men just nu njuter jag bara av att jag mår så bra, att livet rullar på och att det just nu händer så mycket ” bakom kulisserna “.  Jag / vi går in i en förändringsfas denna hösten och just nu känns det så jävla bra.

Det är måndag och en ny vecka. Planen var att jag skulle bara sova någon timma för att vända tillbaka dygnet i dag och för att jag hade bokat in tid för ett växtbyte kl 15.  Men tror ni jag vaknade klockan 11 som jag ställt larmet? Nej i stället vaknar jag klockan 14 med både klocka  och mobil och en snusdosa utspridda i sängen och så en kamphund som , om hon kunde, försökte krypa innanför skinnet på mig haha. Det var bara att kliva upp och rasta kamphunden, ta växterna och ge mig iväg och möta upp för plantbyte. Hej hej plantnörd aroid samlare. Ännu en ny växt till våran lilla djungel här hemma.

Och det var ju tur i oturen att jag inte sov så lite i dag, för jag har tackat ja till ett par nätters övertid så nu är ljusen tända och vi kör mys här i soffan innan det är tid för mig att bege mig mot jobbet igen. Det är måndag och jag har lite fixade med jobb i sociala medier, svara på mail, har hämtat ut lite paket och väntar hem fler paket och fortsätter planera på att hitta tillbaka till skrivandet.

Måndag och en ny vecka framför oss. Det betyder att det är mindre en 1.5 vecka kvar tills sjömannen kommer hem igen. Det känns jävligt bra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.