Livsstil

Grooming för män

Hudvård för män.

Som ni vet köpte jag ju en skäggtrimmer till sjömannen i födelsedagspresent som visade sig att det var den billiga varianten och jag betalade lika mycket som vad den dyrare kostar på netonnet. I går lämnade vi tillbaka den och i dag körde vi till netonnet för att kolla efter en ny. Väl på plats så hittar vi den här ovan i stället och vi köpte varsin. Detta är en kombinerad skägg och bodytrimmer och vi båda kände att vi kunde inte låta bli att köpa varsin.

Philips – Bodygroomer med 3D rakhuvud för en behaglig rakning

Både jag och sjömannen är noga med vår kroppsvård och nu håller vi tummarna på att detta ska fungera bra så att man kanske slipper stå med rakhyvel för att raka bröst och under armarna, men självklart behöver man ju alltid en rakhyvel till andra ömtåliga delar haha!

Så nu när vi uppdaterat med ny trimmer så behöver jag oxå se över vårat badrum och inventera vad för nya hudvårdsprodukter vi skulle behöva. Det är ju som sagt viktigt med att ta hand om sin hy, så lite nya dag, natt och serum behövs troligen.  Har du något tips på bra hudvårdsprodukter som är to die for och även prisvärda?

Nu mot bilen och lägenhetsvisning och sen affären för att se vad som erbjuds och om affären kan hjälpa till med tips på något gott till middagen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.