Krönika/åsikter/ tankar

Få hjälp att hitta presenterna

| I samarbete med presenttipsen.nu

Att få hjälp att välja den perfekta presenten.

Hur är du ? Ger du presenter till de du håller kär och de du älskar på speciella dagar så som födelsedag, julafton och alla hjärtansdag? Jag och sjömannen har kommit överens om att vi inte ska ge varandra presenter på julafton, födelsedagar och alla hjärtansdag. För vi känner att vi kan köpa det vi känner att vi vill ha eller göra något tillsammans.

Men samtidigt är jag en person som älskar att överaska de jag håller kär och ge presenter lite då och då bara för att visa min uppskattning och för att dom är värd att firas varje dag, året om. Kanske inte varje dag jag känner att dom är värd att firas, men oftast så har jag den känslan.

Att hitta en present som passar in till sjömannen är inte det enklaste, för vad ger man till den man älskar högst av allt och till en som redan har allt.  Min fantasi och inspiration tryter rätt ofta med ideér till honom men då är jag glad att sidor som presenttipsen finns, som kan vara behjälpliga med att man kan klicka sig runt och leta upp för vad som skulle passa för just honom eller för just det tillfället.

Det jag gillar med presenttipsen är att dom har ett stort utval och det är från billigt till lite större summor så man kan välja utefter vad plånboken känner att man har råd att lägga.

– De har just nu 1650 presenttips.
– Prylar och presenter från 97 butiker.
– Allt är på 70 sidor.

Så just nu har jag inga födelsedagar som väntar förutom ett barndomdop på morbrors lilla hjärta. Så vi får se vad vi ska hitta på att ge till det lilla livet i present, något fint ska hon få och självklart kommer jag ta hjälp av presenttipsen för att hitta något som ingen annan kommer köpa. alla hjärtansdag

har ju varit men dom har fantastiska presenter och nu det största för många är ju studenten

och här kan du hitta massa bra att ha grejer till den blivande studenten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.