Livsstil

En jävla vänta, en ledig dag och morbrors lilla hjärta

En ledig solig dag.

I går kväll ringde min lilla syster och meddelade att dom är tvungen att åka till kväll och helg mottagningen med morbrors lilla hjärta då hon är dålig och hostar och mår allt sämre, men dom blev hänvisade till barnakuten direkt då dom är specialister. Det slutade med att syrran och Thea blev inlagd på barn infektionen för observation, vilket jag är oerhört glad över och bra att dom tar det på allvar med en sån liten en och nu hoppas jag bara på att hon kryar på sig snabbt och det inte är något allvarligt. Så ja , jag hade lite svårt att somna i går.

Vid 04 tyckte denna stjärtis att det var läge att så upp de melerade och kroppen hade inga planer på att somna om först vid 6.30. Och klockan 7.30 ringde klockan. Jag ville kasta telefonen i golvet men inser att det är ju inte telefonens fel att det ska komma viktigpettrar någon gång mellan 8-12. Det är magiskt att man kan ge ut dessa tider att man kommer mellan vissa klockslag och inte ger exakt tid.  Tänk om vi i vården skulle säga, men du är välkommen mellan 8-24, någon gång där mellan kommer du få träffa en läkare? Det hade aldrig fungerat.

Men nu ska jag inte vara bitter. Jag är ledig, solen skiner, kamphunden har varit ute och jag har gjort mig en liten latte och inser att magen är tillräckligt bra för att klara av ännu en liten latte så jag ska minsann göra en till och hoppas att de där viktigpettrarna kan komma någon gång och kolla det dom behöver kolla i lägenheten. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Jag ska köra i gång en maskin med tvätt och sen blir det väl en längre promenad med kamphunden om solen fortsätter vara framme och ikväll blir det antingen come back på gymmet eller så tar jag mig en power walk.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.