Hem och Inredning

Flyttstädning

I samarbete med | Städgiganten.se

Flyttstädning.

Som ni vet så har jag klagat en del på att det renoveras konstant här där vi bor , så fort någon flyttar ut så renoverar hyresbolaget lägenheterna till så kallade plus lägenheter och fräschar upp dom. Det är ju superbra att hyresvärden faktiskt tar tag i nedgångna lägenheter , men just nu är det oerhört påfrestande att man sällan kan sova ut på morgonen utan hör detta jävla borrandet, att vattnet är avstängt i tid och otid och man hinner inte riktigt med att sköta hemmet som man vill. Därför har jag pratat med sjömannen om att jag är så sugen på att söka ny lägenhet, men detta med att flytta är inte något som jag och sjömannen egentligen är sugen på, just pga allt jobb och hur tungt det är att flytta. Dessutom trivs vi sjukt bra i lägenheten, ja förutom att det borras och vattnet stängs av i tid och otid.

Men något som både ja och sjömannen är sugna på vid nästa flytt och något som jag ångrar att vi inte tog in när vi köpte stugan var att ta in ett företag för flyttstädning. Det är en sån lyx att kunna ta in ett företag som sköter städningen till en och jag tycker , om man har råd vid flytt, att man ska unna sig detta med tanke på att allt slit som det är med att få över alla ens möbler och lådor till den nya  lägenheten. Man ska hinna med jobb och städning och fixandet i den nya lägenheten och därför kan det vara skönt att låta någon annan, som är expert på flyttstäd sköta det.

När vi köpte stugan så var jag sugen på att betala någon för att komma och städa upp ordentligt där ute. Vi köpte ju stugan av ett äldre par och eftersom där behövdes renoveras och fixas i ordning lite så kände vi att det är onödigt jobb, men i dag när renoveringen så gott som är klar så ser vi , trots städning att det hade varit skönt att hyra in exempel städgiganten för en ordentligt och grundlig städning.

Hur ser ni på att hyra in städfirma för att sköta flyttstädningen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.