Stuglivet

Stugsäsongen börjar snart

I samarbete med | Heda.se

Snygg  mur och marksten.

Vi har snart haft våran stuga i ett år och det känns så bra att vi går in på andra året med stugan och att vi kommer hänga här i vårat paradis ännu en sommar. Första sommaren bestod av renovering och små fix ute för att “bo in oss” och för att känna efter hur det känns med stuglivet. För det är ju ändå ett rätt stort steg att ta från husvagnsliv till att ha en fast stuga med en rätt stor trädgård som det ska fixas och trixas med, men vi måste säga att detta kan vara en av våra bästa investeringar och köp någonsin.

Vi pratar mycket om våran stuga, framtiden och hur vi vill att det ska se ut och vad vi kan tänka oss att göra om. Det är mycket som ska göras i trädgården och alltid är det något som behövs fixas. Jag är så sugen på rusta upp och byta ut den marksten som finns, det finns ju en uppsjö med olika snygga marksten på marknaden och valet är svårt. Vill man ha ljusa stora plattor eller mörkare små eller stora plattor?

I mitten av våran gräsmatta finns det en liten 8 kantig sten ring och där i finns det gjord och lite växtlighet och en både som växterna kan klättra på. Jag är lite sugen på att riva den 8-kantige lilla stenringen och bygga upp en snygg mindre stenmur, ha klätterväxter på bågen och kanske vit sten ovan på det?

Det är helt fantastisk vad man kan göra i sin trädgård och hur mycket snyggt i sten och murväg det finns. Vi lägger åtskilliga timmar på att googla, kolla, diskutera och prata om vad som hade varit snyggt i stugan. Men jag blir mer och mer sugen på att fixa till den lilla 8kantiga stenuppsättningen mitt på gräsmattan och göra det ännu snyggare och fräscha upp det och sätta våran egen prägel på detta. Åh, kan inte bara sommar säsongen börja nu så vi kan flytta ut och få spendera massa soltimmar i trädgården och fixa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.