Hem och Inredning

En väldoftande inredningsdetalj

För er som följt mig ett tag vet ju att jag, enligt sjömannen har en fetish för doftljus och det är doftljus i mängder jag inhandlar. Och att gå i en affär där jag ser doftljus så måste jag gå dit, klämma, dofta och känna. Förra året fick jag hemskickat ett paket med doftljus som var en nyhet för mig och jag blev överlycklig och förvånad. För det doftade inte bara gott utan dom var ju så jädrans snygga, även förpackningarna och nu pratar jag ju självklart om K.Lundqvist Stockholm.

För ett par veckor sedan trillade det in ett paket till med nya dofter för mig och en klar favorit som jag tycker är så mycket jag, eller så mycket jag och sjömannen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

White Pearl- Kommer som alla ljus i stilrena och snygg förpackning.  White pearl har jag just nu i köket för att det sprider en härlig doft av rent hem. Att komma in i ett kök som är städat och dessutom doftar gott är något jag gillar.  Passar perfekt in i köket  som går i vitt/svart/ och lite grått med någon tavla med färg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wains Collection – Afternoon tea. Ser ni? Kan ni förstå hur lycklig man blir av att komma in på våran toalett/badrum och det första ögonen faller på är detta. Det doftar lyxigt med inslag av te och rosor. Många hade nog placerat denna i köket, men jag valde direkt badrummet. Att varje morgon komma in och mötas av denna doften , ja det gör att morgonrutinerna blir en aning längre än vad det egentligen brukar ta!  Jag älskar de guldiga detaljerna som bryter av i vårt vita badrum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Love Edition  & Hot couture. Här har vi min och sjömannens stora favorit. Ja det är svårt att välja ut en favorit, men Love Edition är verkligen en favorit och jag blir så varm i hjärtat av att se den. Självklart fick den sedan tidigare en given plats i sovrummet.  Love Edition doftar som en välsorterade godisbutik och står för mig för kärlek och respekt. Att få älska den man vill och respektera deras kärlek. Jag önskar att det snart även kommer doftljus i Love Edition.  De färgglada pinnarna tillsammans med en stilren glasbehållare gör att ögonen lätt dras till denna. En diffuser som alltid kommer finnas i vårt hem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hot Couture –  Den doftar förföriskt och fick en given plats att pryda bredvid Love Edition tillsvidare. Den hamnade där för jag tyckte dofterna inte stör varandra och att det blev ju så otroligt snyggt med den färgsprakande Love Edition och den stilrena och eleganta Hot Couture.

Behöver jag förklara varför min kärlek till dessa doftljus och diffusers är stor? Som jag har skrivit så doftar dom inte bara magiskt , är oerhört snyggt som inredning och att förpackningarna är snygga. Varje doftljus kommer också med en dustbag som ger en ännu mer känsla av lyx.

Doftljusen och diffusers kan du köpa i webbshop hos K.Lundqvist Stockholm. Dessutom har K.Lunqvist Stockholm kampanj på min stora favorit Love Edition för att fira Equal Love och den är nu nedsatt i pris. In och shoppa.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.