Sponsrade inlägg

Fonus begravningsbyrå

När jag fick denna fråga om att skriva ett inlägg om Fonus fick jag tänkte till en extra gång. Vill jag det? Behövs det inlägg om det? Och ja det slutade med att jag faktiskt valde att tacka ja, just för att jag inte tänkt så mycket på detta med begravning själv då det inte behövts eller vara nödvändigt för mig. Men tanken slog mig? Hur går saker och ting till hos Begravningsbyrå fonus?

skarmavbild-2016-09-15-kl-18-20-48

Det är lite skrämmande det här med att behöva kontakta fonus och jag själv kontaktar vid ett sådant tillfälle Begravningsbyrå Malmö.  Och jag vet inte varför jag tycker det känns så fruktansvärt skrämmande att gå in på sidan? Men jag gjorde det för att själv få mer klarhet i vad Fonus kan erbjuda.

Fonus erbjuder bland annat:
– Gravsten
– Direkt efter dödsfall
– Juridiska frågor
– Planera din egen begravning. Detta lät extremt skrämmande, men också något som kan vara underlättande för dina anhöriga, att få veta hur du själv vill ha det.

Fonus är ett av Sveriges mest anlita bergavningsbyråer. Den finns på flera ställen i både Malmö, Stockholm och Göteborg. Jag hade ingen aning om att det var rikstäckande och att du kan beställa en begravning på närmaste Fonus begravningsbyrå, även om begravningen skall hållas på annan ord.

Har du varit med om att ordna upp en begravning ? Använde du fonus? hur tänkte ni?

 

I samarbete med Fonus.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.