Shopping

Ny kamera , road trip och nu sömn

image

Min nya Nikon D7100.

Åh vänner, vet ni ? Jag körde tidigare ikväll iväg och tittade på en fullformatare, jag höll nästan på att vara otrogen mot Nikon ännu en gång och körde och kollade på en 5dmkII med fast 50mm 1.4 till ett sinnesjukt bra pris och kameran skulle vara i perfekt skick. Jag var så jävla spänd på att eventuellt bli ägare till en mastig kamera igen .. men vet ni? Hela sensorn var full av damm och skit och ägaren försökte få mig att det går bort vid en sensorrengöring ? Det säger man väl för fan innan och skriver ut i annonsen och när jag informerar om att jag varit med om det förut på Nikon D800 trodde jag ögonen skulle ploppa ur huvudet på henne. Hon räknade nog inte med att en fd. egenföretagare inom fotografering skulle vara spekulant på kameran . Det blev inget köp.

Men så snackade jag med en fotograf på Facebook i dag och han gav mig rådet att då jag inte fotograferar professionellt att gå på en crop-modell, så jag letade och kom ju på att jag skickat mail på en kamera i ängelholm här om dagen, så jag satte i gång med med min charm och lyckades få ner priset till det jag ville. Så ikväll blev det minsann roadtrip till Ängelholm och hämta hem ett helt lass med kamera och prylar. Det jag fick med mig hem var:
– Nikon D7100 ( nästan ny )
-Nikkor 35mm f/1.5G
-Nikkor 18-105 f/3.5-5.6
– Tamron 70-300 f/4-5.6 LD Macro + extra filter
-Batterigrepp
– 2 minneskort
-Stativ
-Blixt Sigma EF-610
– Kamera väska

Ja jag kollade igenom grejorna som är i grymt skick och direkt när affären var avklarad så var jag ju bara tvungen att verkligen testa den och ja , det känns så jävla bra och jag är så nöjd. Och ja, jag vågar inte säga vad jag betalade för allt, för ingen kommer tro mig. Nu ska jag bara vid senare tillfälle införskaffa mig ett 50mm f1.4 eller 50mm f/1.2 , det är ett måste att ha och gärna ett 70-200 f/2.8 igen. Behöver jag säga att det där fotosuget jag tappade när jag beslutade mig för att lägga ner företaget börjar återkomma? Jag är så taggad på att leverera fantastiska foton igen! Men nu .. God natt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 16 september, 2016 at 02:02

  Nice när suget kommer tillbaka 👍👍

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 16 september, 2016 at 08:10

  Oh, vad skoj. Grattis till ett bra köp.
  Ha en underbar dag och helg.

 • Reply Mirre 16 september, 2016 at 09:14

  Det där är en toppenkamera och 35mm objektivet hade jag var nöjd med det med, men hade också 500mm så de två var jag nöjdis med =D

 • Reply Anna 16 september, 2016 at 13:17

  Snea kinsfi**a att jag inte dog!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.