Mode, Shopping och Skönhet

Förlovningsringar

Inlägget är i samarbete med Vanbruun.com

Förlovningsringar från Vanbruun.

Tänk er, nu om någon dag har jag och sjömannen varit tillsammans i 13 år och i December månad, den 5:e december firar vi även 13 år som förlovade. Jag vet, vi blev tillsammans i Augusti och i December förlovade vi oss. Det gick snabbt, men med tanke på hur världen ser ut och hur livet lätt kan tas i från oss kände vi att, vi älskar varandra och vi känner att en förlovning är rätt, så vi körde på även fast vi inte varit tillsammans länge.

Under dessa åren händer ju massor med kropparna , det går upp och det går ner och ju äldre man blir så ändras ju även kroppen och tydligen fingrarna med. Våra förlovningsringar som vi har i dag är för små, ja det känns mer rätt att säga att dom är för små än att våra fingrar förstora , även fast så är fallet att fingrarna har expanderat.  Dessutom har jag ett arbete där jag inte får använda smycken på mig av säkerhetsskäl. Så att den inte längre passar gör ju inget mer än att jag faktiskt tycker att det är synd att ingen av oss kan ha dom på sig.

Jag har velat lite fram och tillbaka ifall vi ska skaffa nya och förnya våra ringar. För oavsett om våra ursprungsringar inte passar längre så är det ju alltid kul att förnya sig lite efter så många år. Jag har kollat runt på en hel del olika sidor och inte för att varken jag eller sjömannen skulle vilja ha en förlovningsring med en sådan diamant, det passar bättre till kvinnor så jag passar på att tipsa om fantastiska Vanbruun som har magiska förlovningsringar.

Vackra diamantringar.

Jag är inte så insatt i detta med diamanter och storlek. Men här kan du själv via nätet sitta och välja ut färgen på ringen , allt från Silver till Roséguld, vilken storlek på ringen, texten som ska stå i, vill du ha rak eller kursiv så kan du välja mellan dessa 2. Och ja, är du en diamant jägare och älskar blinget från en fantastisk diamant så kan du välja diamantstorlek , allt från 0.25 Carat till 1.00 carat. Självklart varierar priserna där emellan, men så fina!

Och när jag ändå klickade mig runt på sidan, bara för att stilla min nyfikenhet så såg jag något som jag tror många mer än jag gillar och det är att du kan designa din egen ring. Hur fantastiskt är inte det? Att kunna göra din dröm ring och något som kanske bara du har? Love it!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.