Livsstil

Sista dagen

Sista dagen med sjömannen hemma.

Nej jag är inte ledsen, bara jävligt trött och trots att jag just duschat så känner jag mig inte vaken. Men när jag stod i duschen fixade sjömannen en latte till mig så efter den ska jag väl kanske vakna till liv. Jag har insett att min Nocco är slut och det ger ju lite vafan känsla… Vad ska jag göra utan min Nocco?

I dag är det alltså sista dagen sjömannen är hemma och i morgon är ledigheten för honom över och han ska tillbaka till de sju haven. Det betyder alltså att mina 2.5 veckas semester också går mot sitt slut och det kan väl för fan inte stämma? Det kan det säkert, men jag kommer fortsätta förneka att jobbet väntar om ett par dagar, det ska jag inte tänka på ännu eftersom jag fortfarande har ett par dagar kvar av min semester och de ska njutas som övriga dagar.

I dag har vi inga speciella planer alls ännu.  Vi köpte ju hostmedicin här om dagen med jordgubbssmak för att den ska gå ner lättare och hostan är mycket bättre och vi mår bättre. Solen den skiner och jag är lite sugen på att ta någon ny snygg outfit bild till mina sociala medier och jag har lite jobb med sociala medier som ska göras, men jag tror jag skjuter på det tills i morgon och njuter av sista dagen med sjömannen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.