Camping livet

Första natten, kaffe i solen och campingtoaletter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var vi i säng vid 21.30 då vi båda var extremt trötta efter en hel dag med fixande här kring vagnen. Att vara ute i friska luften och att konstant vara i rörelse gör att man blir trött. Men vi har sovit riktigt gott första natten i husvagnen och vaknar upp och kommer ut i förtältet, solen skiner och det var en bastu i förtältet, men det är ljuvligt.

Att öppna upp förtältet och släppa ut kamphundarna är en frihet för både dom och oss. Att jag sedan traskar rundor på  tomten i boxershorts innan 8 på morgonen var tydligen något som några andra campinggäster fann intressant, men jag ropade glatt – Godmorgon!

Morgonkaffet i solen, jag saknar en god latte. Efter fettförbrännande tabletter och lite för starkt kaffe så fasar jag för att nöden har ingen lag. Campinglivet är ljuvligt, en frihet men det finns något som är ett stort minus för en som har problem med offentliga toaletter. Jag hatar att gå in på toaletten, där det är tunna träväggar, öppet vid golvet och tak och man hör hur det stånkas, stönas, PLUMSAR och pustas och att allt för många “glömmer ” att tvätta händerna. Jag kräks och gläder mig tills de enskilda toaletterna öppnas för säsongen så man kan lätta på trycker och få sitta i fred och slipper höra andra krysta som det är deras förlossning!

Nej, nu trycker det på och jag ska ta tjuren vid hornen … Må alla campinggäster ha morgonbajsat redan!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 7 maj, 2016 at 10:08

  Underbart att vakna i husvagnen!
  Önskar er en fin dag. Kram <3

  • Reply tommytott 10 maj, 2016 at 09:30

   Verkligen!
   Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.