Camping livet

Lördag, sol och rövorkester

En solig morgon i förtältet.

Godmorgon godingar. I går kväll satt vi bara här i tältet och drack lite bubbel och spelade yatzy. Maxi yatzy är betydligt mycket roligare, så det måste införskaffas någonstans. Sen ropade grannen som satt ensam och undrade om vi inte ville komma över till honom och sitta och snacka lite skit vilket vi gjorde fram till vid 22.30 ca då vi tackade för oss och kröp in i vagnen.

Vid 05:45 vaknar jag och där ligger sjömannen vaken med mobilen i högsta hugg och kan inte sova. Vid 6 tiden får jag gå på toaletten och kan säga en sak, lördag morgon kl 6 spelas det rövorkester på dass. Att vissa toalettstolar ens står kvar är jag djupt chockad över, samt folks kostvanor. Satan vad vissa stinker. Jag ligger vaken fram till ca 7 tiden innan jag somnar om och vaknar vid 9.30 och väl på toaletterna vid 10 tiden är alla toaletter upptagna?! Hur i helvete kan alla vara bajjig samtidigt ? Jag gick tillbaka till vagnen, satte mig och svor och sen iväg igen och jag drog vinst – de enskilda toaletterna var lediga.

Vid 12 tiden ska vi hämta upp Linda på tågstationen här i Trelleborg. Hon kommer ner och ska sova över, vi ska gå på marknad tillsammans och ikväll blir det förhoppningsvis grillat , vin och troligen ett par omgångar yatzy. Mys.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.