Camping livet

Sol, grillning och campandebögar

Efter morgonträning i pildammarna med sjömannen och syrran så blev det dusch och packa det sista och ta med kamphundarna i bilen och bege oss mot husvagnen på Dalabadets Camping i Trelleborg. Det har varit fullt ös på oss hela dagen, med gräsklippning och fixa i ordning i husvagnen och förtältet. Jävlar vad  grejer det var kvar sedan förra sommaren, visa bättre överraskningar en andra haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I eftermiddag har vi legat i solen och bara njutit av vårvärmen och glädjen att se kamphundarna så glada över att få springa runt här på tomten och bråka med varandra och njuta i solen. Varit och pratat med Anki och Lars-Olle en runda till Dollarstore och sen iväg och handla mat. På dollar köpte jag nya glas att dricka vin ur, det återstår helt enkelt att se hur länge de håller beroende på hur sjömannen torkar disken efter han varit och diskat själv. Förra sommaren gick ett par vinglas sönder när han torkade, då han tyckte att man kunde stoppa ner hela näven i glasen haha!

Ikväll blev det årets första grillning, grillad korv med tillbehör. Enkelt men ack så gott det var. Solen skiner fortfarande men det börjar bli lite kyligare .. Vi ser helt enkelt fram emot en helg i vagnen och ännu ett år som campandebögar. Ja , mer foton kan du se på instagram under #campandebögar som jag skapade för ett eller 2 år sedan! 😉

Livskvalitet på högnivå!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Annelie 6 maj, 2016 at 19:29

    Ja…då hade vi kunnat sprungit på varandra idag…då vi också var till Dollarstore.
    Ha en ger helg i “stugan”… // Annelie i Trelleborg

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.