Stuglivet

Första september

En trötter och en kärleksfull kamphund.

Tisdag och första september och här har ni en trötter och en kärleksfull kamphund som tydligen saknat mig massor under dagen. Herregud vad hon vill tvätta mig eller så vill hon bara snuska i sig salter från en svettig pappa haha.

I dag har jag utbildat öppenvårdspersonal samt läkare. En fantastisk dag och det ger ju en en liten extra boost när man får höra att utbildningen både är givande, rolig och att man är duktig på det man gör. Heja mig ?

Det var oerhört skönt att komma hem och här hemma möts jag av en trött sjöman och en trött kamphund. Dom har städat ur poolen och plockat ner den i dag, vilket gör att hösten verkligen är här .. eller på ingång och att vi därmed börjar säga hejdå till sommaren, vilket jag inte riktigt är redo för. Jag hade gärna haft sommaren här ett par veckor till, men nu är det som det är och vi får försöka njuta av hösten, som även den brukar vara magisk.

Nu har jag 2 dagars ledighet från ordinarie jobb och det betyder ju att jag ska försöka ha lite sovmorgon och även en hel del jobb med sociala medier.  Men nu , resten av kvällen blir nog fan bara soffläge och hungrig som fan är jag, i dag bjuds det på något så enkelt men ack så jävla gott – stekt falukorv med snabbmakaroner och en jävla massa ketchup.

Dessutom, första september redan. Vart fan tar månaderna vägen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.