Stuglivet

Klyschigt , jag vet

Sommaren kom tillbaka med bravur.

Eko .. hej . hallå .. är det någon där ? Ja här är jag. Det går ju verkligen i vågor detta med bloggen och sociala medierna. Jag kände mig så redo för att köra i gång och köra i gång på riktigt, men så blev jag sjuk och sen frisknade jag till och har helt enkelt fokuserat på livet och sommaren som kom tillbaka med bravur. Herregud vilken magisk temperatur det är ute nu alltså. Som jag njuter !

Det är lördag och jag har ledig helg , vi fortsätter att vara duktiga med cyklandet och i dag blev det 1.7 mil som avverkades i värmen och det var så jävla skönt att komma hem till stugan, parkera cyklarna, byta om till badkläder och direkt ner i poolen och svalka oss. Sedan dess har vi spenderat tiden i poolen, i solstolen och en runda till affären.  Vi tog oss ett kvällsdopp i dag i 27 gradigt vatten i poolen, fy satan vad skönt det är.

Nu ikväll har vi hällt upp varsitt glas rosé, njuter av värmen som fortfarande är och njuter av att allt känns så där jävla bra. Klyschigt, men så jävla sant. Jag ser fram emot sensommar, med nya ideér för jobbet och att försöka få liv i skrivandet .. på riktigt igen. Och med det tänker jag bara flika in och säga att jag har det bra, jag saknar skrivandet och jag saknar dialogerna med er följare. Jag har planer på att komma tillbaka , likt sommaren, med bravur .. Men tills dess så dyker det nog upp lite vanliga inlägg med ordbajserier.

Skål och en dask i gumpen på er alla.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.