Stuglivet

Den nya veckan

Den nya veckan.

Det var den helgen. En magisk helg och den sprang förbi fortare än vad man hann blinka och nu är det måndag morgon och en ny vecka ska kickas i gång. Vi kickar i gång veckan med sol och kaffe på terrassen. Underbart. I går kväll la vi oss tidigt då vi båda var supertrötta och vi somnade tidigt.

Det är jobb som gäller de första dagarna här och som ni vet så skrev jag ju att sjömannen han skulle bara vara hemma i en vecka och det betyder ju att han skulle ha åkt på jobb i går för att mönstra på båten nu på morgonen. Men som ni märker är han fortfarande hemma. Detta är för att han i fredags fick samtal om att han får bli hemma för att Skåne i lördags natt blir orangemarkerade enligt rederiet, detta för det tydligen är en ökning av Covid-19 positiva,( nej han är inte positiv och visar inga what so ever symtom , men pga ökningen i skåne så ska han tydligen vara hemma). Vi har försökt hitta så mycket information vi kan, men inte mer än att det är en ökning. Norge ska tydligen stänga helt för skåningar enligt rederiet.  Så vi får helt enkelt se, hans ska stå standby och ska kontakta jobbet i dag för att höra om det är något nytt.

En liten uppdatering på hur det är med kamphunden?

Hon lunkar på och är så trött, tröttare än vanligt och nu när högsommaren och denna magiska värme kom tillbaka så går jag runt med en underliggande oro för våran älskade kamphund. Vi vet att hon är gammal, att hon har mått lite sämre och sedan bättre, men jag vet oxå vad denna värme kan göra med djur som är äldre. Och det oroar mig, men vi har full koll och uppstår något sedan krampen så kommer veterinären kontaktas på sekunden. Men jag har ändå en underliggande oro, även fast jag vet att just nu mår hon bra, även om hon är mycket tröttare än vanligt.

Nu, fortsätta dricka mitt kaffe och bara vara innan jag gör mig klar för en kväll på jobbet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.