Livsstil

Fredag och jobbhelg

Fredag och jobbhelg.

I går blev det ingen uppdatering här om dagen och det var för att det var fullt upp med att fixa i stugan lite , sen hem och ta hand om lägenheten, ta hand om kamphunden som inte hade en bra dag. Hon låg mest och sov hela dagarna och var allmänt trött så jag kände att det det inte hände så mycket för en uppdatering och jag ville bara ge våran gamla tant extra kärlek och all uppmärksamhet.

Fredag och i vanlig ordning är vi uppe tidigt, kamphunden var till synes direkt på morgonen piggare än i går och vi har varit ute på den sedvanliga morgonrundan, latten är fixad och nu sitter vi här i soffan och bara är. Solen den skiner och många laddar upp för en efterlängtad ledig helg, medan andra ( läs jag ) har haft min “helg” med 2 dagars ledighet och laddar nu upp för en helg på jobbet, vilket känns bra för då går dagarna lite snabbare och så kommer sjömannen snart hem.

Men innan jobb så måste jag:
– Svara på lite samarbetesförfrågningar som trillade in i går. Kolla om det är något jag känner att detta kan vara intressant men även om det är något som jag kan stå bakom och vad företaget har att erbjuda.
– Fixa med kamphunden eftersom det är jobb helg.
– Dammsuga, för som ni vet så fäller ju kamphunden kopiösa mängder, det här med att byta päls på djur. Kan dom inte göra det i smyg ?

Vad har ni själv för fredagsplaner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.