Livsstil

Morgonträning, avmönstringsdag och tappatvålenonsdag

Avmönstringsdag och #tappatvålenonsdag

Dagen är äntligen kommen och den sista natten för mig och Chanel att sova själv är nu äntligen över. Det är få gånger man lägger sig och önskar att timmarna ska spolas fram och att det är ny morgon, för det är så galet skönt att sova. Men i natt har jag sovit svinbra och det är en underbar känsla av att vakna upp utvilad och lyckligare än någonsin. Det är #tappatvålenondag och därmed avmönstringsdag för sjömannen. Han kommer äntligen hem i dag.

Jag har avverkat ett lättare morgonpass på gymmet med syrran. För mig blev det uppvärmning,lite armar, bröst och så slaktade vi magen i slutet. Jag börjar dock bli oerhört besviken på fitness24seven och dom som tränar där. Kan man inte bara följa reglerna och lämna tillbaka vikter och stänger där dom ska vara? Och att jag är besviken på fitness24seven är just för att jag saknar att dom har lättare skivstänger och inte dom gigantiska och svintunga. Min kropp klarar inte av det och jag slår vad om att dom lättare skivstängerna är på den stängda delen , endast för kvinnor. Så jag får helt enkelt göra så gott jag kan för att inte köra på för tunga vikter.

Men nu är jag hemma och äter en portion med havregrynsgröt och en skopa protein i. Inväntar att kaffet ska bli klart, svarat på lite mail. Torkat upp kräk från Chanel och kört i gång en maskin med tvätt. Det är strålande sol ut och jag funderar på om jag kanske skulle plocka ihop och dra ner till stranden och lägga mig i några timmar och passa på att suga åt mig lite extra D-vitamin när tillfälle ges, jag är ju ändå ledig i dag och jag har ingen susning om när sjömannen kommer hem.  Jag får suga på den karamellen lite , ta en kopp kaffe och fortsätta gå igenom mailen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.