Livsstil

Fredag, svara på mail och skitväder

DSC_6809

Hej goding. Fredag och jag känner på mig att det är många som just nu räknar ner timmarna tills dom får stämpla ut från kontoret och gå hem till familjen och hålla helg. För visst fasiken ska ni trycka in den fantastiska fredagstacosen? Det ska nämligen jag göra. Ikväll är det middag och Idol tittade hon syrran och Mattias.

Börjar morgonen med att bråka med kamphundarna och tycker dom kan sova vidare lite tills jag inser att helvete, jag måste ut och flytta på bilen. Det fanns ingen parkeringsplats ledig i går efter mötet så fick ställa den på gatan där boende parkering inte gäller. Helvetes jävla skit om jag fått böter, men jag klarade mig denna gången igen 😀

Självklart regnar det som vanligt. Jag är trött på detta mög väder. Dessutom är det ett jävla bråkande med de små liven när det regnar och man ska gå ut. Dom tittar på mig som om jag är världens sämsta husse som tar ut dom i detta skitväder. Så i dag slutade det med att dom vägrade gå och jag vägrade gå så vi stod i en lövhög och stirrade på varandra och folk som gick förbi skrattade gott. Ja föräldrarna var inte lika glad över mina fula ord som jag vräkte ur mig.

Men tillslut vann jag, dom gjorde sina behov och vi fick gå in , en aning blötare än tidigare.  Jag ska dricka min latte, svara på lite mail och kolla upp lite viktigheter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.