Livsstil

Mat för en , del av köket och möte

Dinner for one

Jag har dragit mig från soffan efter promenad med hundarna. Den där värmefilten är ju helt fantastisk.
Ni anar inte hur skönt det är att ligga där under och känna värmen, att känna hur kroppen slappnar av och att värken inte är så påfrestande. Jag bor helt enkelt i fel land.

Mat. Jag hatar att laga mat till mig själv, dessutom är mat inget jag har högt på listan av vad jag älskar att göra haha. Men i dag fick det helt enkelt bli ugnsbakad falukorv alá Totten med grönsaker till. Oh my god vad gott och medan korven gottade sig i ugnen så passade jag på att städa undan i köket, köra i gång en maskin med disk och även fotografera våran nya lampa vi har här i köket. Vi fyndade den på fyndet på Ikea. Snygga ? Jag lovar ett bättre foto på den när jag och sjömannen har fått i ordning som vi vill här inne. Barbordet ska bort och vi ska slå våra kloka huvuden ihop och bygga ett eget köksbord.

Så nu ska jag göra mig en latte, läsa bloggar, kolla vloggar. Jag har blivit helt fast i vloggvärlden. Seriöst, vissa är ju grymma på detta med vlogga. Ja och sen ska jag faktiskt bege mig mot jobb för nattmöte… Jag känner att jag får inte missa det, så jag ska se hur lederna vill samarbeta, i dag har fibromyalgi monstret “Ernst-Hugo 90+” faktiskt varit samarbetsvillig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.