Stuglivet

Fredags status

Lediga fredagar är något speciellt.

Det är något speciellt med att vakna upp och veta att man har en ledig fredag framför sig. Jag vet inte riktigt vad det är men lediga fredagar är något speciellt. Och att vakna i stugan. Magiskt, men sen att jag inser att jag lever det glamourösa livet och inser att jag har jobbhelgen framför mig. Det känns mindre lockande just nu faktiskt haha!

Mår: Jag mår bra, jag är trött men jag mår bra. Träningsvärk .. Det har varit intensiva veckor på jobbet.

Längtan: Att säsongen ska dra i gång och vi får flytta ut till stugan på riktigt igen. Jag vet inte varför jag sover så mycket bättre här i stugan än vad jag gör hemma i lägenheten, men sömnen är så mycket bättre.

Dagens planer:  Ta tag i mailen, höja upp staketet där vi lagt det kommunala avloppet och vattnet, handla gräshoppor, sallad, kackerlackor och maskar till ödlorna, mata ormarna, städa av i stugan.  Förhoppningsvis en promenad.

Dagens fundering: Varför det är så tabu-belagt med att man gör betalda samarbeten i sociala medier? Varför är irriterar sig folk på det? Är det avundsjuka över att någon annan tjänar pengar på sina sociala medier?

Påminnelse : Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Le och säg hej till en främling. Ett leende kostar så lite.

Följ mig gärna på :
Facebook  – Tommytott
Instagram- Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.