Stuglivet

Han kommer hem

Han kommer hem!

Söndag förmiddag och jag har både i går och i dag fått sova ut lite. Fantastiskt skönt att faktiskt vakna upp utvilad.  I dag är dagen kommen  som jag längtar efter något så fruktansvärt. Klockan 11 står jag och kamphunden vid hyllie station och väntar på att sjömannen äntligen kommer hem. Han kommer hem och jag ska verkligen njuta av min lediga dag, att sjömannen kommer hem och att jag får ha honom hemma ett tag.

Annars så har jag dragit över med dammsugaren då jag klant arslet tappade ut kamphundens mat på golvet i köket så fick dammsuga och städa lite. Vi har varit på morgonpromenad och nu sitter vi här i soffan och bara slappar. Vi har inga större planer för dagen så vi får se vad som händer. Sjömannen har pratat något om att vi ska åka och köpa färg och måla om på verandan. Så vi får se.

Vad har ni för planer för denna dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.