Livsstil

Första vaccindosen, livet och gräsänkling

Första dosen covid-19 vaccin taget.

Efter flera månaders väntan fick jag äntligen ett samtal och det var äntligen tid för mig och mina kollegor att få första dosen vaccin mot covid-19. Herrejävlar vad sjuk många blev, men jag klarade mig ändå lindrigt undan mot vad många andra av kollegorna gjorde. Det jag kan känna är att jag är fortfarande oerhört trött i kroppen och denna helgen som jag  har varit ledig så har jag sovit och varit så extremt trött. Men jag är så glad att första dosen är tagen och nu väntar jag bara på att det ska bli Maj månad så dos nummer 2 ska in i kroppen – trots att man är lite oro hur man ska reagera efter andra sprutan haha.

Det är tomt är i bloggen just nu , eller i mina sociala medier överlag och det är för att jag känner att det är alldeles för mycket skit i sociala medier just nu för att jag ska orka med skiten, det började trilla in massa negativa kommentarer och meddelande både på instagram och bloggen så jag känner att jag tar lite distans, för att jag helt enkelt inte har orkar vara stark och ta den skiten. Vad det beror på vet jag inte, för det har varit så lugnt länge nu, men folk har tappat det totalt just nu och att behandla andra så som man själv vill bli behandlad är fan inget som folk lever efter.

Livet rullar på och en stor sten som tyngt våra axlar har äntligen lyfts från axlarna. Bland annat därför jag inte orkat med skiten i sociala medier och varit lite mer off än vanligt och inte så jävla pepp på livet som jag brukar vara. Vissa saker i livet som man inte kan påverka ett skit gör att det varit mycket tankar och funderingar, speciellt de senaste veckorna men nu kan vi äntligen andas ut och det känns så jävla skönt.  Vi planerar för fullt för att flytta ut till stugan nu när säsongen drar i gång igen, börjat inhandla fröer som ska planteras, städning och röjning i stugan.

Kamphunden ligger och surar i transportväskan. Där har hon legat sedan vi kom hem strax efter 07 då vi lämnade sjömannen vid tåget. Det är påmönstrings måndag och ett par veckor på båten väntar för honom. Veckorna som gräsänkling börjar och nu ska jag ladda upp för att kicka igång jobbveckan med ett kvällspass, vilket känns skönt, för de första dagarna när sjömannen är borta är det så jävla skönt att fokusera på jobb!

Hur har ni det ?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Bland Kastruller och Vinglas 12 mars, 2021 at 12:48

  Så dök din blogg upp, har ju missat att titta in sedan vi pratade om det hos våra grannar i stugan!
  Ha en fin gräsänklings tid tills sjömannen kommer hem.
  Kram Kajsa

  • Reply tommytott 12 mars, 2021 at 18:57

   Åh vad roligt att du hittade hit! 🙂

   Kollade in din blogg, härlig blogg!
   Tack så mycket! Ha en fin fredag!
   KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.