Livsstil

Frossa, asabilliga krukor och 1000 tända ljus

Fyndat asabillig krukor.

Fredag och i går la jag mig med feber och vaknar upp med feber & frossa från helvetet.  Febern försvann men fy i helvete vad jag har frusit i dag. Helt orimlig och hundarna har varit jobbigare än någonsin. Helvete vad dom har bråkat , både inne och ute.  Det är fan inte konstigt att jag har ett jävla kalhygge på huvudet och att varje hårstrå blir tunnare och färre för varje sekund som går?! Giv mig styrka.

Jag fick upp reklam i sociala medier att Plantagen har 50% på alla sina krukor så jag hoppade väl in bilen och tryckte plattan i mattan ( läs pensionärskör ) haha. Men jag kom till plantagen och när jag ändå var där så gick jag på sport jakt, men jag hittade inget som jag kände att det här kan vara värt att dra med sig hem. Men jag pratade med personal och dom kollade så även krukorna jag kollade på var på 50% och det var dom, sinnesjukt kap alltså. Jag plockade på mig 4:a olika, 2 lite större och 2 mindre. Väl vid kassan så säger hon 300kr, jag är snabb som fan att blippa kortet och så går jag lite snyggt ut från butiken och inser att jag har fått dom minsta till mer än 50% rabatt.  Samvetskvalet kom in och jag fick lite panik och ångest, ska jag gå in och säga – hej, du slog in fel och gav mig mer rabatt än vad det egentligen är men snabbt som fan slog det mig, kör för fan Totten, kör. Det är ju inte ditt fel att personalen kanske, gjorde fel  .. tänk på inflationen och du tjänade en hacka haha.  Heja mig ?! haha!

Jag har tänt 1000 ljus för att det är svinkallt i lägenheten, jag har frossa och jag har hällt upp ett glas vin. Jag fulsjunger för grannarna till spotify, skäller på hundarna och har planterat om lite blommor i 3 av 4 krukor och ber nu till aroidgudarna att dom ska klara överflyttning till annat medium och inte dör. För då dör en del av växtnörden i mig med haha.

Det är fredag och ja , det blir en lugn kväll i soffan under filten, scrolla på sociala medier och kolla på idol kl 20. Tanken var att jag egentligen skulle dra till stugan i helgen, men när jag inte känner mig på topp så får det bli en helg i lägenheten, jag och kamphundarna.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.