Livsstil

Sol, fuktiga i trosan och sista kvällen

Så har jag avslutat veckans första arbetspass. När jag kommer hem så är inte sjömannen och kamphundarna hemma. Vi måste ha gått om varandra, för jag skickar sms till sjömannen som egentligen skulle hämta mig men jag gick lite tidigare från jobb p.g.a ingen rast så jag tog en uppfriskande promenad hem i vårsolen. Hittar sjömannen och kamphundarna ute tillslut.

Herregud vad snygg sjömannen är, skjorta och chinos. Jag frågar sjömannen varför han är så snygg i dag och att det fuktas till i trosan. Pratar med miss bubblebut och vi förslår rollspel och att hon vill ha bild haha, jag älskar våra samtal haha!

Nu kommer strax ett par vänner till oss.  Vi får se vad vi ska hitta på, snacka lite skit, kanske  lite kaffe. Ja vi får se vad som sker.
Ikväll är det sista kvällen sjömannen är hemma, i morgon ringer klockan tidigt för oss båda, jag börjar jobba 06.45 även i morgon och sjömannen ska ut till sjöss på jobb igen och ja, jag vet inte när han kommer igen igen, förhoppningsvis om 14 dagar igen men det kan bli längre denna gång … Så lite extra mys får det fan bli ikväll , rollspel och tvåltappning kanske är ett innehåll?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.