Stuglivet

Semestern pågår, Tottens sugservice är i gång och han är hemma

Tottens sugservice är i gång.

Sjömannen kom hem i går och det var en sliten sjöhunk som jag fick hem så han la sig och sov i några timmar direkt han kom hem, men både jag och kamphundarna njöt av att ha honom hemma igen. Vi tog det bara lugnt i går, var iväg och hämtade en ny klädhängare till stugan och sen satt vi bara i soffan, på terrassen och bara var. Käkade enkel middag och sen la vi oss tidigt. Super härligt.

I dag har vi varit inne i stan en runda, till lägenheten och så passade vi på att handla till dagens middag.  Sen har det varit fullt ös med trädgårds fix. Vi har rensat ogräs utanför tomten, klippt massor med grenar och buskar som hängde utanför, vi har varit och slängt skiten och sen drog vi i gång gång med att kratta löv och sen drog vi fram lövsugen – Tottens sugservice är i gång haha.

Det är något speciellt med att gå och pilla här i trädgården. Dock känner jag att detta med massa löv på marken är alldeles för tidigt och varje dag plockar vi äcklig fallfrukt på marken. Jag vet inte hur många kg dåliga äpplen vi har kastat. Vi har plockat en del och egen odlade äpplen är ju frutkanvsärt gott.

Semester pågår och det är helt otroligt skönt, ingen stress, inget inplanerat och vi tar dagen som den kommer. Helt underbart.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.