Stuglivet

Påskledigheten kan börja

Påskledigheten kan börja.

Skärtorsdagen är här och veckans sista arbetspass är avklarat. Det har varit fullt ös och jag har enda sedan jag vaknade kl 05 i morse längtat till att komma hem, packa bilen och så åka ut till stugan. Sjömannen åkte på systemet i dag för att köpa några öl till i helgen så jag frågade om han kunde köpa med sig en flaska bubbel till mig och när vi kom till stugan och packar in så ser jag att han även köpt en flaska rosé, Puy Cheri så ikväll avnjuter jag ett gott glas rosé vin.

Vi ska spendera påsken i stugan. Jag ska inte jobba först Måndag kväll och därför åkte vi ut redan ikväll. Det är sjömannens sista helg hemma, så det blir ett perfekt avslut på hans fri period att spendera den i stugan. Vi hoppas på magiskt väder så vi kan ta långa promenader med hundarna, spendera mycket tid i trädgården och även grilla. Vi ska även hinna med att träffa familjen och fira lite påsk, men främst ska vi njuta av sista helgen tillsammans.

Hur spenderar ni påsken ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.