Hem och Inredning

God fortsättning, covid positiva och ett helt ny matplats

Nytt i matplatsen i köket.

Det blev ännu en paus här i bloggen och i sociala medier överlag. På självaste nyårsafton testar vi positivt på covid både jag och sjömannen. Vi kände oss lite hängiga i kroppen så det var lika bra att springa till apoteket för att köpa test, för att vara på den säkra sidan. Och fort gick det att få positivt resultat på testerna. Där satt vi mitt emot varandra i köket, tittade varandra djupt i ögonen medans vi topsade oss själva.2022 mest erotiska tillfälle haha ?! Nyår blev inte alls som planerat och hostan och febern kom och man var ju inte direkt i feststämning. Det blev en superlugn nyår, med lite bubbel för det ingår på nyår, god mat och bingolotto.

Vi har har mått riktigt kasst, eller i alla fall jag. Sjömannen har hostat som en dåre och varit så sjukt förkyld. Jag har haft sånt tryck över bröstkorgen, hostat, nyst, haft sån sinnessjuk frossa och även illamående och yrsel. Men nu börjar vi komma på benen igen, vi är extremt trötta så fort man gjort något och hostan hänger kvar, men vi är ute ur isoleringen och behöver inte stirra på väggarna längre. För det gjorde ju att man höll på mörda varandra.

I dag har vi haft lite extra energi och därmed slutfört piffandes av vår matdel i köket. Innan jul köpte vi ju nytt runt bord på marketplace, sen köpte vi fyra nya stolar på jysk på mellandagsrean. Sen blev vi sjuka och det har stått still. Vi har nu fått upp nya gardiner, en hylla och väggljusstakarna , taklampan och lite inredningsdetaljer, bland annat från Kaj Bojesen. ÄLSKAR!  Vi är så jävla nöjda.  Men även helt slut.

Vi har haft en lugn eftermiddag och kväll.  En kväll i soffan med massor med tända ljus och tv mys. Det blir en helg i soffan och återhämta sig ordentligt. För denna jävla trötthet är inte något jag uppskattar alls.  Jag som sällan sover mitt på dagen sover mer än gärna någon timma mitt på dagen.

Hur var er nyår?
God fortsättning på det nya året.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.