Livsstil

När hemmet doftar lyx

Inlägget är i samarbete med KLundqvist.se

KLundqvist gör att hemmet doftar lyx.

Om ni bara kunde känna hur det doftar i vårt hem nu. Herregud vilken fantastisk doft som sprider sig från vår aromalampa. Ni som har hängt med mig en längre tid vet ju hur mycket jag har pratat om favoriterna på K Lundqvist och deras doftljus och doftpinnar som doftar magiskt och som är en fantastiskt vacker inredningsdetalj. Nu har det tillkommit ännu en stjärna från Klundqvist kollektionen och det är nämligen deras magiska aromalampa och deras doftoljor.  Inte nog med att det sprider sig en doft av lyx här hemma så är aromalampan otroligt vacker och belysningen är stämningsfull och behaglig. Just nu har dom en Januarikampanj  som ger 50% på Aromalamporna och doftoljorna!  Jag rekommenderar er starta att införskaffa detta för ett hem som doftar lyx.

Gräsänkling i 3 veckor.

Senast jag uppdaterade var den 6:e Januari och tiden bara springer iväg.  Det har varit fullt ös här och det har jobbats,planerats och fixas.  Vi har införskaffat oss en ny luftvärmepump till stugan , det är ju inte billigt och vi har hittat en som kan installera den men inte först i början av Februari och även det kostar ju skjortan … där är vi dock tacksam över att det finns rotavdrag.  Sen har vi försökt att bli av med det förra matbordet, men det är ju bara rikspuckon som uppenbart inte är läskunniga som svarade på annonsen, så det slutade med att vi körde och slängde det på återvinningen för att vi inte ville ha ett megabord stående i vardagsrummet.  Så skönt att vi blev av med det tillslut.  Så det har varit att göra innan sjömannen i dag skulle iväg på jobb i 3 veckor . Det suger ju getröv ska jag tala om för er.

Annars så jobbade jag min sista dag inom vuxenpsykiatrin i fredags och nu har jag semester fram till slutet av januari då jag är tillbaka hos min dysfunktionella familj på Bup akut och det ser jag fram emot så jävla mycket.  Annars rullar livet på, jag och sjömannen har varit ute och gått varje dag den senaste tiden och det känns så bra och så skönt, speciellt när jag har känt av att något har varit på gång med min värk så vi har båda konstaterat att ligga på soffan och bara lata oss är inget allternativ längre, vi måste ut och röra på oss för att vi blir ju fan inte yngre och att inte röra på oss är inte till vår fördel. Så det har varit skönt att gå ut på promenad, få i gång blodcirkulationen och det känns faktiskt riktigt bra i kroppen, värken är där men det har inte blivit värre.

Kamphunden Chanel har inte mått så bra i dag, hon började morgonen med att kräka ner både mig och soffan. Och sen har Molly och hon varit ledsen, sjömannen är ju inte hemma , så Molly har legat i sängen hela förmiddagen och Chanel själv i soffan men nu har dom åter igen inset att dom ska ligga som iglar på en och följa en överallt.

Jag har hämtat ut paket ikväll, samt köpte en säck med orkidéjord och blandat till en jordmix och planterat om lite av växterna här hemma. Annars, käkat, städat och bara varit. Tänt shit load av ljus och musiken strålar ur högtalaren, det blir en lugn och skön kväll här hemma, bara jag och kamphundarna, vilket ändå känns bra med tanke på att jag hatar påmönstringsdagarna för sjömannen och att Chanel inte mår tiptop, så det blir helt perfekt!

Hur har ni det?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.