Livsstil

Gräsänkling, underbara kollegor och ledig solig måndag

En solig ledig måndag

Måndag och jag har sovit sådär i natt. Jag har som alltid när sjömannen har åkt på jobb alltid sovit dåligt de första nätterna och den första natten är alltid värst, att man kan sakna de störande ljuden från snarkningarna är helt otroligt, men jävlar vad jag sover gott när han är hemma. Så i dag var jag lite segstartad på morgonen, men en dusch och en härlig morgonpromenad med kamphunden i solen gjorde susen.

Min jobbhelg är över jag jag är så oerhört tacksam för denna helgen och mina fantastiska kollegor.  Det var med tunga steg jag gick till bilen i går när skulle köra till jobbet, men jag vet ju att han kommer hem men det underlättar så mycket att kollegorna finns där och livar upp stämningen och får mig att skratta och vara mitt bästa jag!  Fantastiska människor.

Jag har alltså en ledig måndag och latte nr 1 är nere och jag funderar på om jag skulle göra mig en till. I dag hade jag planerat att dra till gymmet på förmiddagen, men kroppen kände inte riktigt för det pga vaknat mycket i natt ( japp, en ursäkt att inte dra sig iväg ), men kanske blir senare. Annars så har jag lite jobb i sociala medier som ska fixas och jag är lite sugen på att ta bilen och köra ner till ribersborgstranden och gå en långpromenad alternativ köra iväg till typ bokskogen och ta en långpromenad där. Vi får helt enkelt se!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.