Livsstil

Frossa, feber och Daniel Wellington

Delar av inlägget är i samarbete med Danielwellington.com

Ah nu vet jag varför jag har haft så svårt i natt att sova. Jag misstänker att det blev lite för mycket sol i går då jag började frysa som fan innan jag somnade i går och gissa vem som vaknar av frossa och halsont i dag? Yr och illamående och jag tänker dra åt helvete , detta kommer så jävla fel. Kollar tempen när jag kommer på jobb och tar en cocktail och det känns bättre. Stunder under dagen har jag mått sämre och sen bättre och sen sämre, har hinkat i mig vatten och kollade tempen 37.8. Tur jag snart ska hem så jag kan ta en ny cocktail, ta en svalkande dusch och bara vila. För jag ska inte vara sjuk i morgon. Det får fan inte ske.

Jag hade egentligen tänkt att detta skulle bli ett enkilt inlägg, men tiden och det mekaniska strålar så jag får slå 2 flugor i en smäll. I samarbete med fantastiska Daniel Wellington fick jag hem en sjukt snygg klocka med ett blått och ett vinrött ( som ni kan se på bilden ) armband. Dessa klockor är tidlösa, passar både kvinnor och män och är du en person som föredrar de mer petita klockorna tycker jag du ska kolla in deras modell av de mindre.. Snygg och stilrena som bara den och piffar upp vardagen som fest.

I fall du uppger koden tommytott danielwellington.com , alltså deras officiella hemsida får du 15% rabatt. Perfekt till dig själv för att unna dig något efter årets slit och under semestern.

Nu ska jag ta mig en dusch eller jag ska nog ställa mig och laga mat och fixa mat till mig ikväll och matlåda till morgondagens morgonpass. 3 morgonpass kvar innan en dags ledighet väntas.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.